Over ons

Fly Supply is in 2004 begonnen met het aanbieden van vliegvismateriaal. Het bedrijf groeide als kool en sinds 2012 staat er een mooie en grote winkel in Lelystad van maar liefst 650 m2 gevuld met artikelen van de bekendste vliegvis leveranciers. Door deze groei staat er inmiddels een heel team voor u als klant klaar. Ons team is naast de winkel en de webshop actief op beurzen in binnen- en buitenland. Tevens beschikken we over een eigen testteam dat nieuwe materialen en accessoires test voordat ze in onze webshop en winkel verkrijgbaar zijn.

Vanwege de toenemende vraag naar kwalitatieve vliegvisvakanties worden er vliegvisreizen georganiseerd via Fly Supply Travel. Hier komt alle passie en expertise van u en ons immers samen.
Net als in onze winkel willen we ook op het gebied van vliegvisreizen alleen het beste aanbieden. Daarom hebben we zorgvuldig onderzoek gedaan en een samenwerkingspartner gevonden: een van de grootste en meest ervaren aanbieder van vliegvisreizen ter wereld.

Onze service staat op hetzelfde hoge niveau als onze producten en wij doen dan ook steeds ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Heeft u vragen of heeft u behoefte aan advies? Over vliegvisreizen, vliegvismaterialen, specifieke kleding, welke vliegen het best werken op bepaalde wateren of de beste vliegvislocaties? Vraag het ons. Bel ons op, kom langs of stuur ons een e-mail. U krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord.

Team Fly Supply Travel

Team Fly Supply