Alphonse Island Resort

ALS ER ÉÉN BESTEMMING OP JE BUCKETLIST MOET STAAN DAN IS DAT ALPHONSE

Alphonse Island Resort Alphonse Island Resort Alphonse Island Resort Alphonse Island Resort Alphonse Island Resort Alphonse Island Resort Alphonse Island Resort Alphonse Island Resort Alphonse Island Resort Alphonse Island Resort Alphonse Island Resort Alphonse Island Resort Fly Supply Travel

Alphonse Island Resort en de uitgestrekte witte zandvlakten rond de atollen van Alphonse en St. François bieden de achtergrond voor de vliegviservaring van je leven. De atollen zijn de thuishaven van ongelooflijk grote populaties bonefish, 3 verschillende soorten triggerfish, barracuda, snapper, grouper, permit, 3 soorten trevally (inclusief de giant trevally), en de onvergelijkbare milkfish om maar de meest populaire te noemen.

De accommodaties en faciliteiten van Alphonse behoren tot de meest comfortabele vliegvisbestemming ter wereld.

Vissen

De grote diversiteit aan vissoorten die met de vlieg kunnen worden gevangen, geeft de sportvissers de mogelijkheid om zich tijdens hun verblijf te richten op een groot aantal soorten. Om te zorgen voor de ultieme viservaring, vissen er slechts 12 vissers per week. Ervaren gidsen zijn aanwezig om hun passie voor deze unieke visserij te delen.

Accommodatie

Bungalows aan het strand met ruime bedden, een zithoek, een eigen badkamer en een eigen buitendouche. In de centrale eet- en barruimte van Le Lys kunnen gasten socializen terwijl ze zich ontspannen onder het genot van hun favoriete drankje en genieten van een diner met de allerbeste traditionele Creoolse creaties.

Uitrusting

Als een algemene regel geldt een 8# of 9# uitrusting voor bonefish en permit, 10# voor de triggerfish en milkfish en een 12# voor de GT's en bluewater. Een volledige lijst met de benodigde uitrusting wordt verzonden na bevestiging van de reis. We kunnen u voorzien van deskundig advies over het vinden van de juiste uitrusting voor uw reis.

Meer informatie over deze trip

Alphonse Island is toegankelijk via een privécharter van het hoofdeiland van Mahe. De meeste Amerikaanse en Britse klanten hebben via Dubai toegang tot Mahe via Emirates Airlines. Toegang tot Mahe is ook mogelijk via Condor Airlines vanuit Frankfurt, Duitsland en Etihad Airlines via Abu Dhabi. Vanwege de complexe aard van deze vluchten, zullen Frontiers u graag helpen met uw reisplannen.

Er zijn tal van activiteiten voor niet-vissers zoals snorkelen, ecowandelingen, zwemmen, wandelen, paddle-boards, kajakken, fietsen en nog veel meer. U moet over een paspoort beschikken dat 6 maanden geldig is na de laatste dag van uw reis.

Prijzen

Oktober 2018 tot eind april 2019
- 7-night / 6-day fishing package vanaf US $ 8.710 op basis van single accommodation en gedeelde boot / gids.
- Het 7-nacht / 6-daagse vrijetijdsarrangement is vanaf US $ 5.600
- Charter van / naar Mahe US $ 850 per persoon
- Parkkosten $ 175 per visser en $ 70 voor niet-vissers.

© Flysupplytravel.com 2024 | Vijzelweg 49 | 8243PM Lelystad | The Netherlands | +31 (0) 320 858 091