RYABAGA CAMP, DE PONOI-RIVIER

KOLA PENINSULA, RUSLAND – UNIEKE ERVARING ATLANTISCH ZALMVISSEN

RYABAGA CAMP, DE PONOI-RIVIERRYABAGA CAMP, DE PONOI-RIVIERRYABAGA CAMP, DE PONOI-RIVIERRYABAGA CAMP, DE PONOI-RIVIERRYABAGA CAMP, DE PONOI-RIVIERRYABAGA CAMP, DE PONOI-RIVIERRYABAGA CAMP, DE PONOI-RIVIERRYABAGA CAMP, DE PONOI-RIVIERRYABAGA CAMP, DE PONOI-RIVIERRYABAGA CAMP, DE PONOI-RIVIERRYABAGA CAMP, DE PONOI-RIVIERRYABAGA CAMP, DE PONOI-RIVIERRYABAGA CAMP, DE PONOI-RIVIERFly Supply Travel

Ervaar het gevoel van een echte wildernislocatie, maar tevens een oase van comfort, gastvrijheid en een verfijnde keuken. Een volledig wilde Atlantische Zalmpopulatie gedijt hier uitstekend; de inspanningen om voor de Zalmbestanden te zorgen, hebben duidelijk tot positieve resultaten geleid. Bij Ryabaga Camp vind je een team van mensen met een ongeëvenaarde houding wat betreft service, arbeidsethos en teamgeest. De Ponoi is een van de weinige rivieren waar de vangsten in duizenden worden geregistreerd en zelfs in de mindere weken overschrijden de vangsten die van een heel seizoen elders. Perfect voor zalmvissers van alle leeftijden en vermogen. Tevens geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit.

Vissen

Alleen Vliegvissen en catch-and-release is toegestaan. Meer dan 50 mijl water waarbij van beide oevers gevist kan worden, bereikbaar met 17ft jetboten en een hovercraft voor de langere afstanden. Een zeer bekwame internationale groep met gidsen. Mogelijkheden voor eindeloos waden of werpen vanaf boten die voor anker liggen. Ook is er een uitstekend zwembad bij de accommodatie.

Accommodatie

Gasten zijn gehuisvest in eenpersoons hutten met en-suite badkamer, 24/7 elektriciteit en Wi-Fi; een groot bed met comfortabel matras, dekbed en donzen kussens. De maaltijden worden geserveerd in de centrale diner tent met een bar / loungeruimte en een aangrenzende vliegviswinkel. Sauna, massageruimte, droogruimte en museum over de geschiedenis van Ponoi.

Uitrusting

Dubbelhandige Spey-hengels zijn de norm (#9 - 14ft is zeer geschikt); drijvende en / of zink tiplijnen; vliegen variëren van traditionele patronen met een dubbele haak tot kleine tube flies tot droge vliegen, afhankelijk van de temperatuur van het water en de omstandigheden. Een waadpak, een aantal warme lagen met thermo kleding en een waadjas zijn essentiële onderdelen van de uitrusting.

Meer informatie over deze trip

Gelegen boven de poolcirkel op 67 graden N, is de toegang via Helsinki met gecharterde vlucht naar Moermansk, het punt van binnenkomst in Rusland. Vanaf daar gaat er een Mi-8-helikopter met een vluchttijd van 2 uur over de toendra naar het kamp. Wij helpen u met het plannen van uw reis en vlucht naar het kamp. Een visum is voor de meeste gasten vereist, ook daar helpen wij bij.

Prijzen

$ 7.490 - $ 15.490 per persoon voor 7-nachten / 6-dagen, afhankelijk van datum + chartervlucht Helsinki / Moermansk / Helsinki $ 1.250; Seizoen: eind mei begin oktober. Omvat alle maaltijden, accommodaties, 6 dagen vissen met gids (1 boot / gids per 2 vissers), vergunningen, helikoptertransport vanuit Moermansk. Zaterdag – zaterdag omloop.

© Flysupplytravel.com 2024 | Vijzelweg 49 | 8243PM Lelystad | The Netherlands | +31 (0) 320 858 091